Villa, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Villa: De fleste boligejere har masser af gode ideer til om- eller tilbygning af deres villa.

Villa


Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres Villa. Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende Villa, kan det være en god ide at få hjælp med idéerne. For at finde en løsning, der passer præcis til Deres ønsker, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp. De fleste boligejere har masser af gode ideer til om- eller tilbygning af deres Villa, men mangler måske viden om byggeprocesser og arkitektoniske forhold som lysindfald og rumligheder for at kunne skabe en god Villa, der også "holder" på sigt. Rigtig mange eksisterende Villaer er meget ensartede i deres udtryk. Hvis De gerne vil have en Villa med et personligt og individuelt præg, kan en arkitekt hjælpe med det. Arkitektur handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og Deres Villa som udgangspunkt. Efter om- eller tilbygningen skal den færdige Villa stadig fremstå som en harmonisk helhed. Kontakt Krogsgaard Arkitekter vi hjælper Dem med at finde den bedste løsning.

arkitekt
... Villa ... Krogsgaard Arkitekter

Silkeborg
Projektforslag til boligbebyggelse, 45 boliger, Silkeborg.

Renovering
Specielt renovering af ældre og fredede ejendomme er en udfordring, derfor tilbyder Krogsgaard Arkitekter bistand med dette.

træhuse
De fleste projektudviklere har en holdning til træhuse

Erhvervsbyggeri
Ved Årstiderne Arkitekter har han tegnet såvel mindre tilbygninger og enfamiliehuse som erhvervsbyggeri i form af om- og tilbygning til Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg.

Sommerhus
Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende sommerhus, kan det være en god ide at få hjælp med idéerne.

Energihuse
Nybyggere kan fremover spare tusindvis af kroner om året, hvis de vælger at bygge energihuse.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk