træhuse, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, Energihuse, Renovering, byggerådgivning

Forside

træhuse: De fleste projektudviklere har en holdning til træhuse

træhuse


Krogsgaard Arkitekter kan assistere ved nyopførelse af træhuse, ligesom det ved om- eller tilbygning af træhuse kan være en god ide at få professionel hjælp. For at finde en løsning på træhuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp. De fleste projektudviklere har en holdning til træhuse, men mangler måske viden om arkitektoniske forhold som lysindfald og rumligheder for at kunne skabe gode træhuse, der også "holder" på sigt. Rigtig mange eksisterende træhuse er meget ensartede i deres udtryk. Hvis der ønskes træhuse med et personligt og individuelt præg, kan en arkitekt hjælpe med det. Pengene til en professionel rådgiver kan hurtigt være tjent ind, i forhold til de problemer eller fejldisponeringer De risikerer undervejs. Arkitektur handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og de enkelte træhuse som udgangspunkt. Efter opførelse skal de færdige træhuse fremstå som en harmonisk helhed. Kontakt Krogsgaard Arkitekter vi hjælper Dem med at finde den bedste løsning.

arkitekt
... træhuse ... Krogsgaard Arkitekter

Energihuse
Nybyggere kan fremover spare tusindvis af kroner om året, hvis de vælger at bygge energihuse.

Byggeri
Byggeri handler i stor udstrækning om at tænke i helheder.

arkitekt
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard

Husbygning
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet i forbindelse med husbygning.

byggerådgivning
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard, der yder byggerådgivning.

Privatbyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i privatbyggeri af træhuse.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk