Sommerhus, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Sommerhus: Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende sommerhus, kan det være en god ide at få hjælp med idéerne.

Sommerhus


Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres Sommerhus. Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende Sommerhus, kan det være en god ide at få hjælp med idéerne. For at finde en løsning, der passer præcis til Deres ønsker, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp. De fleste boligejere har masser af gode ideer til om- eller tilbygning til deres Sommerhus, men mangler måske viden om byggeprocesser og arkitektoniske forhold som lysindfald og rumligheder for at kunne skabe et godt Sommerhus, der også "holder" på sigt. Rigtig mange eksisterende Sommerhuse er meget ensartede i deres udtryk. Hvis De gerne vil have et Sommerhus med et personligt og individuelt præg, kan en arkitekt hjælpe med det. Arkitektur handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og Deres Sommerhus som udgangspunkt. Efter om- eller tilbygningen skal det færdige Sommerhus stadig fremstå som en harmonisk helhed. Kontakt Krogsgaard Arkitekter vi hjælper Dem med at finde den bedste løsning.

arkitekt
... Sommerhus ... Krogsgaard Arkitekter

huse
Krogsgaard Arkitekter kan assistere ved nyopførelse af huse

Nybyggeri
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet hvad enten det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller renovering.

Tilbygning
Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres hus.

arkitekter
1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.

Feriehuse
For at finde en løsning på feriehuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp.

Silkeborg
Projektforslag til boligbebyggelse, 45 boliger, Silkeborg.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk