Silkeborg, arkitekter, Hustegning, Nybyggeri, Privatbyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Silkeborg: Projektforslag til boligbebyggelse, 45 boliger, Silkeborg.

Silkeborg


Claus Krogsgaard / Krogsgaard Arkitekter har arbejdet med følgende projekter: Tilbygning til luksusvilla i Hvinningdal, Silkeborg. Tilbygning til villa i Balle, Silkeborg. Renovering af landejendom, Silkeborg. Biludstilling, Silkeborg. 2500 kvm erhvervsbygning i Silkeborg på skitseplan. Konkurrence: Erhvervsbygning i Stilling, Århus.  Enfamilievilla i træ, Silkeborg. Tilbygning til villa i Kragelund. Projektforslag til boligbebyggelse, 45 boliger, Silkeborg. Renovering af kontorer, Silkeborg. Renovering af altaner, kviste og tag på ejendom i gågaden, Silkeborg. Projektforslag til boligbebyggelse, 10 boliger, Kjellerup. Tre villaer i Kragelund. Luksussommerhus ved Århus i første række ved havet.

arkitekt
... Silkeborg ... Krogsgaard Arkitekter

byggerådgivning
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard, der yder byggerådgivning.

Energihuse
Nybyggere kan fremover spare tusindvis af kroner om året, hvis de vælger at bygge energihuse.

Byggeri
Byggeri handler i stor udstrækning om at tænke i helheder.

Husbygning
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet i forbindelse med husbygning.

Privatbyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i privatbyggeri af træhuse.

arkitekt
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk