Renovering, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, Energihuse, træhuse, byggerådgivning

Forside

Renovering: Specielt renovering af ældre og fredede ejendomme er en udfordring, derfor tilbyder Krogsgaard Arkitekter bistand med dette.

Renovering


Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet hvad enten det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller Renovering. Specielt Renovering af ældre og fredede ejendomme er en udfordring, derfor tilbyder Krogsgaard Arkitekter bistand med dette. Renovering er en tillidssag og vi sætter en ære i at udføre opgaven til Deres tilfredshed. Ofte kræver Renovering af ældre og fredede ejendomme myndighedsgodkendelse. Vi hjælper Dem med at få Deres projekt gennem nåleøjet. Renovering af ejendomme kan tage alt fra måneder til flere år at færdiggøre. Deres projekt er i gode hænder hos os. Renovering handler i stor udstrækning om at tænke i helheder med den oprindelige ejendom som udgangspunkt. Det er her Krogsgaard Arkitekter kommer ind i billedet.

arkitekt
... Renovering ... Krogsgaard Arkitekter

Tilbygning
Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres hus.

arkitekter
1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.

Villa
De fleste boligejere har masser af gode ideer til om- eller tilbygning af deres villa.

huse
Krogsgaard Arkitekter kan assistere ved nyopførelse af huse

Nybyggeri
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet hvad enten det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller renovering.

tegnestue
Krogsgaard Arkitekters tegnestue er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk