Privatbyggeri, arkitekter, Hustegning, Byggeri, Nybyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Privatbyggeri: Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i privatbyggeri af træhuse.

Privatbyggeri


Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard. Han er vokset op i byggeverdenen, hvor hans far Egon Krogsgaard på 46. år driver Frederiksdal Tømrer- og Snedkerforretning. Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i Privatbyggeri af træhuse. Han videreuddannede sig siden til bygningskonstruktør og har været ansat ved Årstiderne Arkitekter, DK Totalbyg og senest Arkitekthuset -
alle i Silkeborg. Han har i årenes løb haft opgaver som arkitekt, tilsynsførende og byggeleder på Privatbyggeri og har erfaring med både små og større byggerier. Ved Årstiderne Arkitekter har han tegnet såvel mindre tilbygninger og enfamiliehuse som Privatbyggeri som om- og tilbygning til Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg fra 2000 til 2002, hvor han som arkitekt var med i projekteringen af byggeriet og arbejdede i to år som tilsynsførende og byggeleder på den store byggeplads. Ved DK Totalbyg beskæftigede Claus Krogsgaard sig især med erhvervs- og industribyggeri og Privatbyggeri - lige fra det første skitsearbejde, prissætning og til styring af byggepladserne. I forbindelse med sin ansættelse i Arkitekthuset tegnede arkitekt Claus Krogsgaard luksusbyggerier og styrede desuden flere større byggerier i samarbejde med arkitekter fra Skanska Danmark, og MT Højgaard - blandt andet Privatbyggeri af 22 dobbelthuse i Mårslet ved Århus og 64 lejligheder ved den nye, kunstige sø i Herning. 1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.


arkitekt
... Privatbyggeri ... Krogsgaard Arkitekter

Hustegning
Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende hus, kan det være en god ide at få hjælp med Deres hustegning.

Sommerhus
Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende sommerhus, kan det være en god ide at få hjælp med idéerne.

Villabyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i villabyggeri.

træhuse
De fleste projektudviklere har en holdning til træhuse

huse
Krogsgaard Arkitekter kan assistere ved nyopførelse af huse

Nybyggeri
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet hvad enten det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller renovering.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk