Nybyggeri, arkitekter, Hustegning, Byggeri, Privatbyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Nybyggeri: Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet hvad enten det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller renovering.

Nybyggeri


Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet hvad enten det drejer sig om Nybyggeri, tilbygning eller renovering. Nybyggeri er en udfordring, derfor tilbyder Krogsgaard Arkitekter bistand med byggesagen. Mange mennesker der har med Nybyggeri at gøre sætter en stor ære i at deres Nybyggeri er det flotteste og mest nytænkende på daværende tidspunkt. Et Nybyggeri kan tage fra 3 måneder til flere år at færdiggøre, så derfor er et Nybyggeri meget vigtigt både for bygherre og dem, der skal bruge det. Deres Nybyggeri er i gode hænder hos os. De samarbejder med os om udformningen på Deres Nybyggeri. I denne forbindelse har De et professionelt og grundigt team i ryggen, som sikrer, at Deres Nybyggeri bliver perfekt. Nybyggeri handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og huset som udgangspunkt. Det er her Krogsgaard Arkitekter kommer ind i billedet.

arkitekt
... Nybyggeri ... Krogsgaard Arkitekter

arkitekt
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard

byggerådgivning
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard, der yder byggerådgivning.

Villabyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i villabyggeri.

Villa
De fleste boligejere har masser af gode ideer til om- eller tilbygning af deres villa.

Feriehuse
For at finde en løsning på feriehuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp.

Silkeborg
Projektforslag til boligbebyggelse, 45 boliger, Silkeborg.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk