Hustegning, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Hustegning: Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende hus, kan det være en god ide at få hjælp med Deres hustegning.

Hustegning


Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres hus. Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende hus, kan det være en god ide at få hjælp med Deres Hustegning. For at finde en løsning, der passer præcis til Deres ønsker, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp med at rentegne Deres Hustegning. De fleste boligejere har masser af gode ideer til om- eller tilbygning til deres boliger, men mangler måske viden om byggeprocesser og arkitektoniske forhold som lysindfald og rumligheder for at kunne skabe en god bolig, der også "holder" på sigt. En Hustegning er heller ikke altid nok til at få godkendt en byggesag. Rigtig mange eksisterende parcelhuse og enfamiliehuse er meget ensartede i deres udtryk. Hvis De gerne vil have en om- eller tilbygning med et personligt og individuelt præg, kan en arkitekt hjælpe med at kigge på Deres Hustegning. Det er en god idé at have en rådgiver med undervejs i alle byggeriets faser og ikke kun i idéfasen, eller når der skal tegnes skitser. Omkostningerne, problemerne og de ærgrelser, De kan blive udsat for, kan være uoverstigeligt store ved en om- eller tilbygning. Pengene til en professionel rådgiver kan hurtigt være tjent ind, i forhold til de problemer eller fejldisponeringer De risikerer undervejs. Derudover slipper De for en masse besvær. Medbring Deres Hustegning og vi hos Krogsgaard Arkitekter vil gøre vores bedste for at finde den bedste løsning. Arkitektur handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og huset som udgangspunkt. Efter om- eller tilbygningen skal det færdige hus stadig fremstå som en harmonisk helhed. Kontakt Krogsgaard Arkitekter vi hjælper Dem med at finde den bedste løsning på Deres Hustegning.

arkitekt
... Hustegning ... Krogsgaard Arkitekter

Energihuse
Nybyggere kan fremover spare tusindvis af kroner om året, hvis de vælger at bygge energihuse.

Husbygning
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet i forbindelse med husbygning.

Byggeri
Byggeri handler i stor udstrækning om at tænke i helheder.

Privatbyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i privatbyggeri af træhuse.

arkitekt
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard

træhuse
De fleste projektudviklere har en holdning til træhuse

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk