huse, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, Energihuse, træhuse, byggerådgivning

Forside

huse: Krogsgaard Arkitekter kan assistere ved nyopførelse af huse

huse


Krogsgaard Arkitekter kan assistere ved nyopførelse af huse, ligesom det ved om- eller tilbygning af huse kan være en god ide at få professionel hjælp. For at finde en løsning på huse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp. De fleste projektudviklere har en holdning til huse, men mangler måske viden om arkitektoniske forhold som lysindfald og rumligheder for at kunne skabe gode huse, der også "holder" på sigt. Rigtig mange eksisterende huse er ensartede i deres udtryk. Hvis der ønskes huse med et personligt og individuelt præg, kan en arkitekt hjælpe med det. Pengene til en professionel rådgiver kan hurtigt være tjent ind, i forhold til de problemer eller fejldisponeringer De risikerer undervejs. Arkitektur handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og de enkelte huse som udgangspunkt. Kontakt Krogsgaard Arkitekter vi hjælper Dem med at finde den bedste løsning.

arkitekt
... huse ... Krogsgaard Arkitekter

Renovering
Specielt renovering af ældre og fredede ejendomme er en udfordring, derfor tilbyder Krogsgaard Arkitekter bistand med dette.

Nybyggeri
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet hvad enten det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller renovering.

Energihuse
Nybyggere kan fremover spare tusindvis af kroner om året, hvis de vælger at bygge energihuse.

Villabyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i villabyggeri.

Byggeri
Byggeri handler i stor udstrækning om at tænke i helheder.

Feriehuse
For at finde en løsning på feriehuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk