Husbygning, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Husbygning: Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet i forbindelse med husbygning.

Husbygning


Husbygning er en tillidssag. Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet i forbindelse med Husbygning. Mange mennesker, der har med Husbygning at gøre, sætter en stor ære i, at deres byggeri er det flotteste og mest nytænkende. Husbygning kan tage fra 3 måneder til flere år at færdiggøre, så derfor er et byggeri meget vigtigt både for bygherre og dem, der skal bruge det. Deres byggeri er i gode hænder hos os. Ved Husbygning samarbejder De med os om udformningen på Deres byggeri. I denne forbindelse har De et professionelt team i ryggen, som sikrer, at Deres byggeri bliver perfekt. Husbygning handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og huset som udgangspunkt. Det er her Krogsgaard Arkitekter kommer ind i billedet.

arkitekt
... Husbygning ... Krogsgaard Arkitekter

Tilbygning
Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres hus.

arkitekter
1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.

Feriehuse
For at finde en løsning på feriehuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp.

Silkeborg
Projektforslag til boligbebyggelse, 45 boliger, Silkeborg.

træhuse
De fleste projektudviklere har en holdning til træhuse

Hustegning
Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende hus, kan det være en god ide at få hjælp med Deres hustegning.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk