Feriehuse, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Feriehuse: For at finde en løsning på feriehuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp.

Feriehuse


Krogsgaard Arkitekter kan assistere ved nyopførelse af Feriehuse, ligesom det ved om- eller tilbygning af Feriehuse kan være en god ide at få professionel hjælp. For at finde en løsning på Feriehuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp. De fleste projektudviklere har en holdning til Feriehuse, men mangler måske viden om arkitektoniske forhold som lysindfald og rumligheder for at kunne skabe gode Feriehuse, der også "holder" på sigt. Rigtig mange eksisterende Feriehuse er meget ensartede i deres udtryk. Hvis der ønskes Feriehuse med et personligt og individuelt præg, kan en arkitekt hjælpe med det. Pengene til en professionel rådgiver kan hurtigt være tjent ind, i forhold til de problemer eller fejldisponeringer De risikerer undervejs. Arkitektur handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og de enkelte Feriehuse som udgangspunkt. Efter opførelse skal de færdige Feriehuse fremstå som en harmonisk helhed. Kontakt Krogsgaard Arkitekter vi hjælper Dem med at finde den bedste løsning.

arkitekt
... Feriehuse ... Krogsgaard Arkitekter

Energihuse
Nybyggere kan fremover spare tusindvis af kroner om året, hvis de vælger at bygge energihuse.

Byggeri
Byggeri handler i stor udstrækning om at tænke i helheder.

arkitekt
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard

Privatbyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i privatbyggeri af træhuse.

tegnestue
Krogsgaard Arkitekters tegnestue er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard.

Hustegning
Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende hus, kan det være en god ide at få hjælp med Deres hustegning.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk