Erhvervsbyggeri, arkitekter, Hustegning, Byggeri, Nybyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Erhvervsbyggeri: Ved Årstiderne Arkitekter har han tegnet såvel mindre tilbygninger og enfamiliehuse som erhvervsbyggeri i form af om- og tilbygning til Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg.

Erhvervsbyggeri


Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard. Han er vokset op i byggeverdenen, hvor hans far Egon Krogsgaard på 46. år driver Frederiksdal Tømrer- og Snedkerforretning. Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i Erhvervsbyggeri. Han videreuddannede sig siden til bygningskonstruktør og har været ansat ved Årstiderne Arkitekter, DK Totalbyg og senest Arkitekthuset - alle i Silkeborg. Han har i årenes løb haft opgaver som arkitekt, tilsynsførende og byggeleder på Erhvervsbyggeri og har erfaring med både små og større byggerier. Ved Årstiderne Arkitekter har han tegnet såvel mindre tilbygninger og enfamiliehuse som Erhvervsbyggeri i form af om- og tilbygning til Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg fra 2000 til 2002, hvor han som arkitekt var med i projekteringen af byggeriet og arbejdede i to år som tilsynsførende og byggeleder på den store byggeplads. Ved DK Totalbyg beskæftigede Claus Krogsgaard sig især med Erhvervsbyggeri og industribyggeri og - lige fra det første skitsearbejde, prissætning og til styring af byggepladserne. I forbindelse med sin ansættelse i Arkitekthuset tegnede arkitekt Claus Krogsgaard luksusbyggerier og styrede desuden flere større byggerier i samarbejde med arkitekter fra Skanska Danmark, og MT Højgaard - blandt andet erhvervs af 22 dobbelthuse i Mårslet ved Århus og Erhvervsbyggeri af 64 lejligheder ved den nye, kunstige sø i Herning. 1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.


arkitekt
... Erhvervsbyggeri ... Krogsgaard Arkitekter

huse
Krogsgaard Arkitekter kan assistere ved nyopførelse af huse

Nybyggeri
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet hvad enten det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller renovering.

Tilbygning
Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres hus.

arkitekter
1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.

Feriehuse
For at finde en løsning på feriehuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp.

Silkeborg
Projektforslag til boligbebyggelse, 45 boliger, Silkeborg.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk