Byggeri, arkitekter, Hustegning, Nybyggeri, Privatbyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

Byggeri: Byggeri handler i stor udstrækning om at tænke i helheder.

Byggeri


Byggeri er en tillidssag. Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet. Mange mennesker, der har med Byggeri at gøre, sætter en stor ære i, at deres Byggeri er det flotteste og mest nytænkende. Et Byggeri kan tage fra 3 måneder til flere år at færdiggøre, så derfor er et Byggeri meget vigtigt både for bygherre og dem, der skal bruge det. Deres Byggeri er i gode hænder hos os. De samarbejder med os om udformningen på Deres Byggeri. I denne forbindelse har De et professionelt team i ryggen, som sikrer, at Deres Byggeri bliver perfekt. Byggeri handler i stor udstrækning om at tænke i helheder. Det vil sige tage både de eksisterende omgivelser og huset som udgangspunkt. Det er her Krogsgaard Arkitekter kommer ind i billedet.

arkitekt
... Byggeri ... Krogsgaard Arkitekter

Energihuse
Nybyggere kan fremover spare tusindvis af kroner om året, hvis de vælger at bygge energihuse.

arkitekt
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard

Erhvervsbyggeri
Ved Årstiderne Arkitekter har han tegnet såvel mindre tilbygninger og enfamiliehuse som erhvervsbyggeri i form af om- og tilbygning til Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg.

træhuse
De fleste projektudviklere har en holdning til træhuse

Husbygning
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet i forbindelse med husbygning.

Feriehuse
For at finde en løsning på feriehuse, der passer præcis til de givne omgivelser, og som også er givende på sigt, kan en arkitekt være til stor hjælp.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk