byggerådgivning, arkitekter, Tilbygning, Byggeri, Nybyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

byggerådgivning: Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard, der yder byggerådgivning.

byggerådgivning


Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard, der yder byggerådgivning. Han er vokset op i byggeverdenen, hvor hans far Egon Krogsgaard på 46. år driver Frederiksdal Tømrer- og Snedkerforretning. Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i byggerådgivning ved byggeri af træhuse. Han videreuddannede sig siden til bygningskonstruktør og har været ansat ved Årstiderne Arkitekter, DK Totalbyg og senest Arkitekthuset - alle i Silkeborg. Han har i årenes løb haft opgaver med byggerådgivning, som arkitekt, tilsynsførende og byggeleder og har erfaring med byggerådgivning både af små og større byggerier. Ved Årstiderne Arkitekter har han tegnet såvel mindre tilbygninger og
enfamiliehuse som om- og tilbygning til Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg fra 2000 til 2002, hvor han var med i projekteringen af byggeriet og arbejdede i to år som tilsynsførende med byggerådgivning på den store byggeplads. Ved DK Totalbyg beskæftigede Claus Krogsgaard sig især med erhvervs- og industribyggeri - lige fra det første skitsearbejde, prissætning og til styring af byggepladserne. I forbindelse med sin ansættelse i Arkitekthuset tegnede Claus Krogsgaard luksusbyggerier og ydede byggerådgivning ved flere større byggerier i samarbejde med Skanska Danmark, og MT Højgaard - blandt andet 22 dobbelthuse i Mårslet ved Århus og 64 lejligheder ved den nye, kunstige sø i Herning. 1. maj 2007 valgte Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.


arkitekt
... byggerådgivning ... Krogsgaard Arkitekter

Tilbygning
Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres hus.

arkitekter
1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.

Sommerhus
Hvis De vælger at enten bygge om eller til Deres eksisterende sommerhus, kan det være en god ide at få hjælp med idéerne.

Villabyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i villabyggeri.

Renovering
Specielt renovering af ældre og fredede ejendomme er en udfordring, derfor tilbyder Krogsgaard Arkitekter bistand med dette.

Privatbyggeri
Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i privatbyggeri af træhuse.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk