arkitekt, Silkeborg, Hustegning, Nybyggeri, Privatbyggeri, træhuse, Renovering, Energihuse

Forside

arkitekt: Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard

arkitekt


Krogsgaard arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard. Han er vokset op i byggeverdenen, hvor hans far Egon Krogsgaard på 46. år driver Frederiksdal Tømrer- og Snedkerforretning. Claus Krogsgaard er også selv udlært tømrer og har blandt andet arbejdet på Grønland og Færøerne, hvor han fik stor erfaring i byggeri af træhuse. Han videreuddannede sig siden til bygningskonstruktør og har været ansat ved Årstiderne arkitekter, DK Totalbyg og senest arkitekthuset -
alle i Silkeborg. Han har i årenes løb haft opgaver som arkitekt, tilsynsførende og byggeleder og har erfaring med både små og større byggerier. Ved Årstiderne arkitekter har han tegnet såvel mindre tilbygninger og
enfamiliehuse som om- og tilbygning til Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg fra 2000 til 2002, hvor han som arkitekt var med i projekteringen af byggeriet og arbejdede i to år som tilsynsførende og byggeleder på den store byggeplads. Ved DK Totalbyg beskæftigede Claus Krogsgaard sig især med erhvervs- og industribyggeri - lige fra det første skitsearbejde, prissætning og til styring af byggepladserne. I forbindelse med sin ansættelse i arkitekthuset tegnede arkitekt Claus Krogsgaard luksusbyggerier og styrede desuden flere større byggerier i samarbejde med Skanska Danmark, og MT Højgaard - blandt andet 22 dobbelthuse i Mårslet ved Århus og 64 lejligheder ved den nye, kunstige sø i Herning. 1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.


arkitekt
... arkitekt ... Krogsgaard Arkitekter

Erhvervsbyggeri
Ved Årstiderne Arkitekter har han tegnet såvel mindre tilbygninger og enfamiliehuse som erhvervsbyggeri i form af om- og tilbygning til Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg.

byggerådgivning
Krogsgaard Arkitekter er grundlagt i 2007 af bygningskonstruktør og arkitekt Claus Krogsgaard, der yder byggerådgivning.

Tilbygning
Krogsgaard Arkitekter kan hjælpe Dem med en om- eller tilbygning til Deres hus.

arkitekter
1. maj 2007 valgte arkitekt Claus Krogsgaard at blive selvstændig og få egen tegnestue, Krogsgaard Arkitekter, med adresse på Frederiksberggade 42 i Silkeborg.

Renovering
Specielt renovering af ældre og fredede ejendomme er en udfordring, derfor tilbyder Krogsgaard Arkitekter bistand med dette.

Husbygning
Hos Krogsgaard Arkitekter tilbyder vi arkitektbistand af højeste kvalitet i forbindelse med husbygning.

Krogsgaard Arkitekter    Frederiksberggade 42    8600  Silkeborg    Tlf: 70 22 30 35    Fax: 70 22 30 34    ck@krogsgaard-arkitekter.dk